söndag 2 december 2012

Ät och njut!

Kycklinggryta:
grädde
mjölk
paprikapulver
ananas och spad från burken
curry
lite vitlök
väldigt lite röd currypasta
kalvbuljong
pepparmix
lite salt och lite socker
Red till lagom konsistens.
Lägg i stekta kycklingfiléer som är skurna i tärningar.
Servera med ris och grönsaker.
 
Prova hemma med någon vuxen och se om det blir lika gott!
 
På restaurang Guldfatet fick vi i torsdags denna maträtt. Många tyckte det var jättegott och vi frågade därför efter receptet. Personalen i matsalen kunde inte tala om för oss hur mycket vi skulle ta av varje sak men dessa ingredienser var det i alla fall:
 

2 kommentarer:

  1. Detta verkar va en smarrig middag.Blir till att prova en dag. trevlig andra adventshelg önskar Ann-Sophie Martinsson

    SvaraRadera
  2. hesan helen från sebbe54

    SvaraRadera